Webcam en Time-Laps

Uw bouwproject in beeld

Wilt u een live stream vanaf de bouwplaats? Of zoekt u een time-lapse camera die uw hele bouwproject fotografeert en waarmee achteraf een time-lapse video gemaakt kan worden? Wij ontwikkelen, installeren en verhuren diverse mobiele webcam-, en time-lapse systemen speciaal voor lastige omgevingen zoals de bouwplaats.

Live beelden op social media

Door de live beelden of time-lapse video’s te delen via uw website en social media brengt u het bouwproces op een leuke manier onder de aandacht en verhoogt u de betrokkenheid en transparantie van uw bouwproject.

Bekijk hier een voorbeeld onze time-lapse camera.

Live stream webcams

Onze live stream webcams registreren de werkzaamheden door middel van bewegende beeld. Als u daarbij kiest voor een bestuurbaar model dan kunt u tussentijds de kijkrichting van de webcam zelf of door de kijkers laten bepalen.

Time-lapse camera’s

Onze time-lapse camera laat geen bewegend beeld zien, maar maakt bijvoorbeeld elk kwartier een foto van de bouwplaats. Deze foto’s zijn direct online te bekijken en worden bewaard in een beeldarchief. Door na afloop alle foto’s uit het beeldarchief achter elkaar te monteren, ontstaat een time-lapse video waarbij het hele bouwproces wordt afgespeeld in enkele minuten.

Voordelen

  • ✔ Overal ter wereld live meekijken
  • ✔ Eigen 4G mobiele internetverbinding
  • ✔ Beelden op uw eigen website
  • ✔ Plaatsing door gecertificeerde installateur
  • ✔ Leverbaar met eigen mast